MyStyle V+

Laadukkaat MyStyle V+ -moniteholinssit ovat yksilöllisen näkemisen huippu. Linsseissä huomioidaan silmien erilaisuus, jolloin saavutetaan tarkin mahdollinen yhteisnäkö. Henkilökohtaisen Näköprofiilin avulla linssit yksilöidään juuri sinun voimakkuuksia, näkötottumuksia ja -tarpeita vastaaviksi. 
Emme turhaan sano, että MyStyle V+ -linssit ovat elämäsi linssit.

EnRoute


Autoiluun suunnitellut EnRoute-linssit tekevät autolla ajamisesta mukavampaa. Linssien erikoispinnoite ja uusi materiaali vähentävät häikäisyn tunnetta, joka aiheutuu vastaantulevista ajovaloista tai kojelaudan heijastuksista. Kontrastia parantavan lisäsuodattimen ansiosta näkeminen on parempaa sumussa ja sateessa. Täydellinen valinta siis Suomen sääoloihin!

Tummuvat linssit

Tummuvat linssit tarjovat käyttäjälleen mukavuutta vaihtuvissa valo-olosuhteissa. Lähes kaikkiin Hoyan linssidesigneihin on mahdollista yhdistää tummuva ominaisuus. Laaja valikoima mahdollistaa jokaiselle sopivan ratkaisun.

Sensity-tuoteperhe sisältää kolme eri tyyppistä tummuvaa linssiä. Sensity on lanseerattu jo vuonna 2014 ja nyt 2018 tuotevalikoimaan lisätään kaksi uutta innovaatiota: Sensity Dark ja Sensity Shine.

Kaikki Sensity-linssit tummuvat ulkona tummiksi ja vaalenevat sisätiloissa kirkkaiksi. Linssit ovat saatavilla kolmessa luonnollisessa värisävyssä: Bronze Brown, Silver Grey ja Emerald Green.

Vapaita aikoja silmälääkärille:

Torniossa To 12.8. Puh. 016-481108/ 0400-487963

Kemissä Ke 18.8. Puh. 016-221095/0400-499049

 

Vielä on kesää jäljellä. Kesäale jatkuu!

Kaikki Kehykset -70%

Osa jopa -90%

Kaikki aurinkolasit -25%

  • Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
  • Tarjous voimassa 3.9.2021 asti.